Publicat per

Qui sóc jo?

Flowdesign
Disseny d’experiencies i productes que transformen la vida de les persones.

El sector

La nostra especialitat dins de tot el ventall d’oferta de disseny, és la creació de productes/artefactes centrats en usuari que ofereixin una gran experiència.

Estem clarament convençuts que tot disseny ha d’estar pensat per i pels individus, des d’una app, un espai, un llibre… Tot té una interacció amb persones. Nosaltres creem dissenys que satisfan totes les necessitats i posen en equilibri els objectius dels nostres i els seus clients.

Des d’aquesta perspectiva per tant, ens centrarem a oferir serveis d’UX per a disseny de productes digitals (software i aplicacions web) així com consultoria per a bones pràctiques i ajuda en la creació i creixement d’aquests.

Proposta de valor

La proposta de valor es basa en les dades. Estem en una època on les dades són poder i pensem que en el disseny és diferent, que és una creació artística, però ens oblidem que tot el que fem té un resultat i una percepció per part dels clients que fan que l’èxit de la nostra feina sigui millor o pitjor, i això és quantificable i analitzable.

Normalment les activitats creatives com el disseny no s’acostuma a prendre seriosament per prejudicis, en el nostre cas, totes les nostres accions es tradueixen en dades, analitzables. D’aquesta manera podem demostrar com d’eficient i quin impacte real té la inclusió del pensament creatiu a la companyia oferint així major confiança en la nostra feina i fidelitzant el client.

Transformem els problemes en oportunitats/solucions de negoci de manera creativa, millorant així la vida de les persones.

La marca

Naming
Fluir.Verbo intransitivo.
Brotar con facilidad y abundancia [las ideas] de la mente o [las palabras] de la boca.

És una definició que ens descriu totalment, com ens hem definit abans, som un estudi que transformem problemes en idees creatives. La seva traducció a l’anglès és “flow”, quan estem en un entorn d’UX, trobem anglicismes com “user flow” que ens parla de quin és el fluxe o camí que volem oferir al nostre usuari per a tenir una experiència satisfactòria.

Una altra expressió anglesa que també té a veure amb la nostra oferta és “just flow”, seria una cosa així com deixa’t portar, que fa referència no tan sols al caràcter mediterrani donat que estem a Barcelona, sinó també al servei de consultoria a les empreses on donem suport a incorporar aquest pensament creatiu dins de l’empresa “Tan sols, deixa’t portar, Flowdesign fa la resta”.

Per aquest motiu s’ha escollit aquest naming: el significat en el nostre idioma, l’ús dins l’entorn professional del disseny i expressions angleses que ens defineixen i que poden donar joc per obrir el mercat internacional.

 

El logo

Debat0el Qui sóc jo?

Les intervencions estan tancades.