Publicat per

La meva proposta de valor

La meva marca cerca donar solucions diferents i elaborar projectes de creació pròpia. Situada al cor de Mallorca, i a aquesta illa, la gent sent una gran admiració i un gran amor per a la cultura Balear, sentiment que vull reforçar i fer créixer, aportant sempre pinzellades de la cultura i influències Mallorquines a tots els meus projectes. Per a aquesta raó, el naming estirà relacionat amb elements de la cultura mallorquina, fent referència a criatures o figures importants dins del folklore Mallorquí, com els dimonis, el miotragus, o el ferreret.

Estic especialitzat en el sector de l’audiovisual, però abraçant també l’artesania i les arts plàstiques, per tant malgrat que puc fer una gran diversitat de creacions, des de el disseny gràfic, fins a l’escultura, la meva especialitat, allò que gaudesc més fent, i que és el pilar dels meus projectes de creació pròpia, és l’animació stop-motion, la tècnica on disseny i audiovisual es fusionen amb taller i artesania. L’stop-motion és la tècnica d’animació on els objectes es manipulen físicament en petits increments fotografiant frames, de forma que en reproduir tots aquests frames com a vídeo, els objectes tenen moviment i vida pròpia. Estim aquesta tècnica.

Sempre estic amb algun projecte propi en marxa, projectes per reenfocar la cultura illenca i poder arribar a un gran públic mitjançant la qualitat del projecte, com per exemple curtmetratges, minisèries, etc. Però també vull acceptar projectes externs, com pot ser des de publicitat, col·laboracions amb altres marques i encàrrecs audiovisuals entre altres.

Com he comentat abans, aquesta és una illa amb un sentiment molt fort per la cultura pròpia, i ja existeixen estudis i marques amb missions similars a la meva, però cap que faci servir l’stop-motion com a eina principal, d’aquesta forma, aquests estudis estem sempre disposats a col·laborar per a ajuntar forces i complir objectius comuns.

El que se cerca amb aquestes col·laboracions, és complementar-me amb altres artistes, ja que aquí és on resideix la riquesa de l’art, el que vull és convertir els meus punts fluixos en punts forts, enriquint tant els productes finals, com els processos i relacions entre els artistes locals.

Debat0el La meva proposta de valor

Deixa un comentari