Publicat per

Projecte IV. PAC 2 (Parcial)

* Encara es troba en una fase prèvia en la qual voldria afegir i modificar certs detalls de la imatge de “jakutusui” i definiré més endavant aspectes com la gamma cromàtica. Gràcies.

Naming

Jakutusui neix de la combinació dels meus origens amb el meu estil i forma de veure la vida. El nom sorgeix de la unió de dues paraules originàries del quítxua, llengua antiga i ancestral de Bolívia (país on vaig néixer). La primera paraula és “jaku” que significa “vinga/anem” i “tusuy” és “ballar/dansar”. Sóc ballarí clàssic i trobo que la dansa és una disciplina artística que m’ha permès expressar, transmetre i comunicar tot tipus d’emocions i pensaments que he tingut. Per tant, Jakutusui convida i vol fer partícep al client dels projectes a desenvolupar, d’una forma propera, expressiva i “fluïda” com és la dansa. També he decidit que comenci amb la lletra “j” com el meu nom propi.

Interessos i motivacions

Jakutusui és un estudi de disseny que es basa en les innovacions i les experimentacions que s’estan realitzant en el panorama actual del disseny. Està especialitzat en el branding digital, el disseny editorial i la fotografia conceptual. L’estudi pren cada desafiament com una oportunitat per a portar les marques noves i existents al següent nivell. Des de la conceptualització de la marca, travessant la identitat simbòlica, el llenguatge visual i les expressions de contingut fins a productes digitals i físics com a publicacions en xarxes i publicitaris.

Personalment, són les branques d’especialitzacions que més m’han interessat i he volgut endinsar-me per experimentar i trobar noves solucions de disseny. La combinació de totes tres especialitzacions porta a les marques amb les quals es treballa al seu màxim potencial per tenir una presència i personalitat totalment definida.

Visió i valor

A Jakutusui li agrada allò ben fet, l’intel·ligent i  diferent. Emociona l’experimental, l’informal i el desconegut. Té un estil en el disseny subtil, orgànic i net. Es persegueix crear fora de les tendències i lluny de la internet. Es busca diverses maneres d’entendre l’entorn i aplicar una solució creativa i “out of the box”.

“Som artesans digitals, locals i internacionals.”

Que l’origen sigui la base de l’originalitat.


Aquest claim representa els valors de recordar els nostres orígens (de disseny, cultura, societat, etc.) i mantenir-los sempre en ment per poder crear i innovar. Són la clau per poder entendre d’una àmplia perspectiva què volem transmetre i comunicar.

Que si oblidem la nostra arrel, mai podrem innovar. Sempre tornem als nostres inicis i sabem que el nostre gran valor és ser alumnes i mai mestres (constant aprenentatge).

Ens avorreixen els llocs comuns. No ens agrada badallar i quedar-nos quiets. Equilibrem la nostàlgia i el ben fet del passat amb un present atent per a projectar, visualitzar i crear futur. En definitiva, volem sentir-nos vius, “ballar” i gaudir d’allò que realitzem.

Prisma de marca personal

 

Debat0el Projecte IV. PAC 2 (Parcial)

Deixa un comentari